Καλοκαιρινές Προσφορές σε σειρές της Rigol

Rigol Summer Sales
Καλοκαιρινές προσφορές σε σειρές της RIGOL από το NSMarket

Η Netscope Solutions σε συνεργασία με τη RIGOL, ηγέτιδα εταιρεία στην έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή και πώληση οργάνων μέτρησης, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει καλοκαιρινές προσφορές και εκπτώσεις στις σειρές των παλμογράφων MSO5000, των αναλυτών φάσματος RSA3000 και της σειράς των τροφοδοτικών DP800.

RIGOL MSO5000 Series

H σειρά παλμογράφων Rigol MSO5000 διαθέτει μοντέλα από 70 έως 350 MHz τα οποία συνδυάζουν υψηλό ρυθμό δειγματοληψίας (8 GS/s) και μεγάλο βάθος μνήμης (200 Mpts) μαζί με ένα σύγχρονο και εύχρηστο περιβάλλον χρήσης, αξιοποιώντας τη νέα UltraVision II αρχιτεκτονική και το καινοτόμο Phoenix Chipset.

Δείτε τα μοντέλα της προσφοράς:

RIGOL RSA3000N Series

Oι αναλυτές φάσματος της σειράς RSA3000 έχουν τη δυνατότητα μέτρησης σε πραγματικό χρόνο καθώς και τη δυνατότητα sweep ανάλυσης. Προαιρετικά παρέχουν το πακέτο δέκτη EMI (electromagnetic emissions) για pre-compliance testing. Το εύρος συχνοτήτων λειτουργίας τους είναι από 9kHz έως και 3.2GHz.

Δείτε τα μοντέλα της προσφοράς:

RIGOL DP800 Series

Η σειρά DP800 είναι μια οικογένεια γραμμικών τροφοδοτικών με 3 εξόδους και έως 200 Watt συνολικά. Με ένα μονωμένο κανάλι, οι χρήστες μπορούν να διαμορφώσουν εκ νέου τα όργανα σε οποιονδήποτε αριθμό συστημάτων ή εφαρμογών.

Δείτε τα μοντέλα της προσφοράς:

Οι προσφορές ισχύουν έως 31 Ιουλίου.