Νέοι NTP Servers της Meinberg!

Meinberg Banner NTP Servers

Ο κατασκευαστής συστημάτων χρονισμού Meinberg από την Γερμανία ανακοινώνει τους νέους NTP (Network Time Protocol) servers της σειράς των δημοφιλών συστημάτων Meinberg LANTIME.

Συγκεκριμένα, τα νέα μοντέλα περιλαμβάνουν τους Meinberg LANTIME M150, Meinberg LANTIME M250, Meinberg LANTIME M320, και Meinberg LANTIME M450 και παρέχουν τρεις έως πέντε φορές την απόδοση των προηγούμενων συστημάτων της σειράς LANTIME.

Οι LANTIME M150 και LANTIME M450 είναι NTP servers χρονισμού σχεδιασμένοι για τοποθέτηση σε ράγα για βιομηχανική χρήση και παρέχουν υψηλές επιδόσεις NTP με έως και 25.000 αιτήσεις NTP το δευτερόλεπτο. Και οι δύο παραπάνω time servers τώρα διαθέτουν μια διεπαφή Gigabit Ethernet 10/100/1000-BASE-T για καλύτερη επίδοση στο δίκτυο, ενώ το LANTIME M450 παρέχει επίσης προαιρετικές εξόδους σήματος συγχρονισμού ηλεκτρικής και οπτικής διεπαφής, καθώς και εξόδους συχνότητας για διάφορες εφαρμογές, κυρίως για τις βιομηχανίες ενέργειας και τηλεπικοινωνιών, μαζί με μια επιπλέον θύρα SFP για επεκτεινόμενη συνδεσιμότητα δικτύου

Ο LANTIME M250 αποτελεί την υψηλής απόδοσης rackmount λύση χρονισμού της Meinberg, παρέχοντας αξιόπιστο συγχρονισμό με την αναβάθμιση στην διεπαφή Gigabit Ethernet 10/100/1000-BASE-T και έως πέντε φορές την απόδοση του LANTIME M200.

Ο LANTIME M320 είναι μια αντικατάσταση του χρονοσυγχρονιστή M300 της Meinberg και είναι διαθέσιμος με ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις εισόδων και εξόδων (Inputs/Outputs, I/O) και υλικού. Αυτό το ευέλικτο σύστημα κατασκευάζεται αναλόγως των απαιτήσεων με έναν δέκτη για να σας επιτρέψει να συγχρονίσετε τον διακομιστή σας με το απομακρυσμένο σήμα χρονοδιακοπής που εμπιστεύεστε και μπορεί να προσαρμοστεί με τα σήματα συγχρονισμού χρόνου και συχνότητας που χρειάζεστε για την εφαρμογή σας. Ο νέος M320 επωφελείται τώρα και από την πενταπλάσια αύξηση της απόδοσης της CPU σε σύγκριση με τον προκάτοχό του για σημαντική αύξηση της απόδοσης του NTP και μια ακόμη πιο εύκολη εμπειρία χρήσης του τεχνικού δικτύου.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τους νέους NTP Servers Meinberg LANTIME: