Νέο Fremco DuctRod Rapid

Fremco DuctRod Banner

Η Netscope Solutions με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνει στους αγαπητούς φίλους και συνεργάτες ένα πλήρες σετ οργάνων και εργαλείων για την έλξη καλωδίων διαφόρων τύπων μέσα από αγωγούς και για αποστάσεις έως και 500 μέτρα.

Συγκεκριμένα προτείνουμε:

1. Το νέο μηχάνημα DuctRod Rapid της Fremco
Πρόκειται ένα νέο μηχάνημα ειδικά σχεδιασμένο για την προώθηση και την έλξη εύκαμπτης ράβδου (ατσαλίνας) σε υπόγειους αγωγούς. Το Fremco DuctRod Rapid παρέχει απόλυτο έλεγχο της ταχύτητας και της δύναμης προώθησης/έλξης ώστε να επιτυγχάνεται γρήγορη ρίψη σε αποστάσεις που φτάνουν τα 500 μέτρα. Είναι εξοπλισμένο με μια ρυθμιζόμενη μονάδα σύσφιξης που ασφαλίζει τη θέση του οργάνου εμποδίζοντάς το από άσκοπες μετακινήσεις που ενδέχεται να σας δυσκολέψουν το έργο.

2. Ένα από τα set εύκαμπτων ράβδων Katimex Pipe Eel l Ø 11 mm σε διαφορετικά μήκη που φτάνουν έως και τα 500 μέτρα. Στις περιπτώσεις όπου είναι αναγκαία η προώθηση σε μεγαλύτερα μήκη αυτό μπορεί να γίνει με την χρήση 2 εύκαμπτων ράβδων και ένωσή τους με ειδική μούφα. Η ατσαλίνα Pipe Eel της Katimex αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για την έλξη καλωδίων σε μεγάλες αποστάσεις μέσα από αγωγούς και σωλήνες. Η ικανότητά της να φιλοξενήσει light και medium-duty καλώδια με πλήθος εξαρτημάτων, προσδίδει μεγάλη ευελιξία στη χρήση της, ενώ η κατασκευή της από ανοξείδωτο ατσάλι που διαθέτει ένα εσωτερικό σύστημα φρένων, προσδίδει αφενός ενισχυμένη απόδοση στον έλεγχο της έλξης καλωδίων και αφετέρου ευελιξία για εργασία και στις δύο κατευθύνσεις.