Συνεργασία της Netscope με τη Lightel

Lightel Banner

Η Netscope Solutions βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Lightel και ταυτόχρονα την εισαγωγή των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά.

Η Lightel σχεδιάζει, παράγει και προμηθεύει ένα μεγάλο εύρος προϊόντων και υπηρεσιών στην βιομηχανία οπτικών ινών παγκοσμίως. Από την ίδρυσή της το 1999 η Lightel έχει καταφέρει να γίνει ευρέως γνωστή για τις καινοτόμες ιδέες της στο χώρο. Μέσα στα χρόνια λειτουργίας της, η Lightel έχει επεκτείνει τη γκάμα των προϊόντων της. Πλέον κατασκευάζει στοιχεία συντηγμένων ινών, παθητικά οπτικά εξαρτήματα Micro-optic, μικροσκόπια για σκοπούς επιθεώρησης και πολλά άλλα προϊόντα και υπηρεσίες που σχετίζονται με οπτικές ίνες.

Τα αναλογικά και ψηφιακά μικροσκόπια της Lightel, περιορίζουν το χρόνο διακοπής λειτουργίας του δικτύου στο ελάχιστο και διευκολύνουν την ανάλυσή τους μέσω ενός εύχρηστου interface λογισμικού. Όλα τα παθητικά οπτικά εξαρτήματα της Lightel είναι αξιόπιστα, ελεγμένα και πιστοποιημένα βάσει των στάνταρντ που ισχύουν για τόσο εσωτερικούς όσο και εξωτερικούς χώρους εργασίας.

Δείτε Όλα τα Όργανα Lightel

Ενδεικτικά κάποια από τα όργανα Lightel:

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Lightel (εξωτερικός σύνδεσμος)