Συνεργασία της Netscope με τη Shape Robotics

Shape Robotics Banner

Η Netscope Solutions βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία Shape Robotics και ταυτόχρονα την εισαγωγή των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά.

Η Shape Robotics αποτελεί μία εταιρεία που ανήκει στην EdTech. Σκοπός της είναι να παρέχει σε εκπαιδευτικούς, σε όλο τον κόσμο, τεχνολογίες για εκπαίδευση στο STEAM. Εκπαίδευση δηλαδή στην επιστήμη (science), την μηχανική (engineering), τις τέχνες (art), και τα μαθηματικά (mathematics). Παράγουν τα δικά τους εκπαιδευτικά ρομπότ, Fable Go και Fable Explore, τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν εύκολα από παιδία ηλικίας 8 και 9 ετών με τη χρήση του λογισμικού Fable Blockly και τα παραδίδουν προσδίδοντας ειδικές τεχνολογικές διαμορφώσεις ανάλογα με τα εκάστοτε εργαστήρια STEAM σε σχολεία και λύκεια.

Τα Fable για εκπαίδευση στο Steam ήταν το πρώτο ρομποτικό σύστημα που δημιούργησε η Shape Robotics. Τα Fable είναι παραμετροποιήσιμα ρομποτικά συστήματα που μπορούν να συναρμολογηθούν εύκολα και γρήγορα. Μαθητές μπορούν να προγραμματίσουν τα Fable ανάλογα με τις γνώσεις τους, από το απλό Blockly λογισμικό σε python προχωρημένου επιπέδου. Το Fable περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα διδακτικού υλικού που αναπτύχθηκε από δασκάλους για δασκάλους. Χιλιάδες Fable χρησιμοποιούνται αυτήν τη στιγμή σε αίθουσες διδασκαλίας σε όλο τον κόσμο.

Στις μέρες μας, σε πολλά σχολεία σε όλο τον κόσμο δημιουργούνται και λειτουργούν τεχνολογικές αίθουσες διδασκαλίας. Η Shape Robotics προσφέρει στα σχολεία πλήρεις αίθουσες τεχνολογίας για τη διδασκαλία τους στο STEAM. Ένα RobotLab, SmartLab ή TechLab από τη Shape Robotics περιλαμβάνει Fable Robots, ακουστικά εικονικής πραγματικότητας, τρισδιάστατους εκτυπωτές και είναι όλα μοναδικά συνδεδεμένα μεταξύ τους με ενσωματωμένο εκπαιδευτικό υλικό. Μέχρι στιγμής, η Shape Robotics έχει υλοποιήσει αρκετές αίθουσες τεχνολογίας και αναμένει να αναπτύξει ακόμα περισσότερες τα επόμενα χρόνια.

Δείτε τα Fable

Mobile STEAM - Education Without Boundaries - Short