Νέo LinkIQ™-IE Industrial από τη Fluke Networks

LinkIQ Banner

Η Netscope Solutions σε συνεργασία με τη Fluke Networks είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει το νέο, αναβαθμισμένο Ελεγκτή Καλωδίων LinkIQ™ - IE Industrial.

Το νέο αυτό όργανο έρχεται να προσδώσει σημαντικές αναβαθμίσεις στην προηγούμενη γενιά παρέχοντας υποστήριξη όλων των εργοστασιακών καλωδίων Ethernet (EtherNet/IP, PROFINET, EtherCAT, και άλλα) αλλά και υποστήριξη εργοστασιακών κονέκτορων (M8D, M12D, M12 και άλλα)

Ο βιομηχανικός ελεγκτής δικτύου και καλωδίων Fluke Networks LinkIQ™ -ΙΕ είναι σχεδιασμένος να παρέχει αξιόπιστους ελέγχους, απαραίτητους για την εργασία σας. Το όργανο επικυρώνει την απόδοση των καλωδίων (έως και 10 Gig) χρησιμοποιώντας μετρήσεις βασισμένες στη συχνότητα και υποδεικνύει την απόσταση του σφάλματος (μέχρι και 305 μέτρα) μαζί με τον χάρτη καλωδίωσης. Το Link IQ™ ΙΕ παρέχει επίσης ping IPv4 και v6, πληροφορίες για διεύθυνση IP, όνομα, θύρα / αριθμός VLAN και advertised ρυθμούς δεδομένων, επικυρώνει το PoE (Power over Ethernet). Επιπλέον χαρακτηριστικά αποτελούν αναλογικός και ψηφιακός τόνος, Port Blink, Remote Office Locators και τη δυνατότητα διαχείρισης και εκτύπωσης αποτελεσμάτων μέσω Η/Υ με το λογισμικό LinkWare™.

Μάθετε περισσότερα για το όργανο:

Δείτε Όλα τα Όργανα Fluke Networks!

Pinpoint the #1 Cause of Ethernet Failures | LinkIQ-IE by Fluke Networks