Νέες Σειρές Ψηφιακών Παλμογράφων από τη Rigol

Rigol HDO1+HDO4 Series

Ανακοίνωση νέων σειρών ψηφιακών παλμογράφων υψηλής ευκρίνειας στο NSMarket

H Netscope Solutions© σε συνεργασία με τη Rigol, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τις νέες σειρές ψηφιακών παλμογράφων υψηλής ευκρίνειας DHO1000 και DHO4000. Τα προϊόντα της Rigol κατασκευάζονται έτσι ώστε να είναι πολύ ευέλικτα και για να εξυπηρετούν πολλαπλούς σκοπούς, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες διαδικασίες για τις αναβαθμίσεις λογισμικού και υλικού από τους χρήστες.


Προϊόντα των σειρών διαθέσιμα στο NSMarket
(Στη λίστα συμπεριλαμβάνεται και η προηγούμενη γενιά Rigol HDO1000)

Παλμογράφοι DHO1000

Η Σειρά DHO1000 της RIGOL παρέχει ακρίβεια στην δειγματοληψία του σήματος εισόδου. Ο συνδυασμός της πλατφόρμας UltraVision III με τον ανανεωμένο σχεδιασμό του τσιπ ASIC επιτυγχάνει δειγματοληψία 12 bit (στον κάθετο άξονα) και καθιστά τη σειρά DHO1000 σε μία αξιόπιστη λύση παλμογράφων πάγκου στην οποία προέχουν η ακρίβεια ανάλυσης του σήματος σε συνδυασμό με χαμηλό θόρυβο.
Με εύρος ζώνης από 70 MHz έως 200 MHz, αυτοί οι παλμογράφοι δύο και τεσσάρων καναλιών παρέχουν την καλύτερη δυνατή οπτικοποίηση του σήματος. Επιπλέον συνδυάζουν 50-100 εκατομμύρια segment μνήμης, νέες δυνατότητες όπως το Ultra - Acquire burst Capture και ακριβή μέτρηση για υψηλή ανάλυση του σήματος.

Η σειρά DHO1000 είναι μία δυνατή λύση για νέους μηχανικούς που ψάχνουν ποιότητα και ανάλυση σήματος με νέες δυνατότητες.

Παλμογράφοι DHO4000

Η σειρά DHO4000 παρέχει βελτιωμένη ακρίβεια σήματος χάρη στις νέες τεχνολογίες της Rigol. Ο συνδυασμός της πλατφόρμας UltraVision III με τον νέο σχεδιασμό του τσίπ ASIC επιτυγχάνει δειγματοληψία 12 bit (στον κάθετο άξονα) και καθιστά τους παλμογράφους της σειράς ως αξιόπιστες λύσεις για εφαρμογές υψηλής ταχύτητας και αξιοπιστίας σήματος.

Με εύρος ζώνης από 200 MHz έως και 800 MHz, οι παλμογράφοι αυτοί τεσσάρων καναλιών διαθέτουν την καλύτερη οπτικοποίηση του σήματος εισόδου για τον σχεδιασμό και αντιμετώπιση σφαλμάτων. Συνδυάστε υψηλή μνήμη 500Mpts με την νέα ρύθμιση της Rigol Ultra Acquire burst και προχωρημένες λειτουργίες ανάλυσης για να πετύχετε την καλύτερη δυνατή πιστότητα σήματος στην αγορά.