Νέες προστατευτικές θήκες από τη Fluke

FLK-Cases Banner

Είναι ευρέως γνωστό πως τα όργανα της Fluke χαρακτηρίζονταν ανέκαθεν από την ακρίβεια, την ασφάλεια και την ανθεκτικότητά τους. Τώρα, η Fluke σχεδίασε νέες σκληρές εργαλειοθήκες με μεγάλη ανθεκτικότητα για να δέχονται αυτές τα χτυπήματα που θα δέχονταν τα εργαλεία σας.
Fluke C11XT εργαλειοθήκη

FLK-C11XT NEWS Η προστατευτική θήκη Fluke C11XT είναι κατασκευασμένη για την πλειοψηφία των μικρότερων πολυμέτρων και θερμομέτρων. Είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά (600D EVA foam) και μπορεί και συγκρατεί όργανα και τα αξεσουάρ αυτών ταυτόχρονα.

Fluke C37XT εργαλειοθήκη

FLK-C11XT NEWS Η σκληρή προστατευτική εργαλειοθήκη Fluke C37XT είναι κατασκευασμένη για να φιλοξενήσει την πλειοψηφία των πολυμέτρων και εργαλείων σύγκρισης. Όπως και παρόμοιο εργαλείο προηγούμενης σειράς, το C37XT είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας 600D EVA foam και μπορεί να κρατήσει εργαλεία και αξεσουάρ ταυτόχρονα.

Fluke TB25 εργαλειοθήκη
FLK-TB25 NEWS
Η εργαλειοθήκη Fluke TB25 Bucket έχει το ιδανικό μέγεθος για την ασφαλή μεταφορά της πλειοψηφίας των δοκιμαστικών εργαλείων και αξεσουάρ της Fluke που θα χρειαστείτε.

Δείτε βίντεο παρουσίαση στο YouTube:

Cases As Tough As Your Fluke Tools - TB25, C37XT, C11XT, Pack30

Δείτε τις νέες εργαλειοθήκες στο NSMarket:
==============