Νέα Συνεργασία Netscope Solutions με Hikmicro

H Netscope Solutions ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας-εκπροσώπησης με την εταιρεία Hikmicro.
Η Hikmicro είναι κορυφαία πάροχος εξοπλισμού και λύσεων θερμικής απεικόνισης. Ειδικευμένη στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την κατασκευή SoC (System on a chip) και MEMS (Microelectromechanical systems), η εταιρεία προσφέρει θερμικούς ανιχνευτές, ηλεκτρονικές μονάδες, θερμοκάμερες και συστήματα ελέγχου με θερμική ανίχνευση στην παγκόσμια αγορά, εξυπηρετώντας πελάτες σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η HIKMICRO δίνει μεγάλη σημασία στην έρευνα και ανάπτυξη, ενισχύοντας τη συνεχή πρόοδο της στη θερμική τεχνολογία. Η εταιρεία κέρδισε την πιστοποίηση ISO9001 το 2018, αποδεικνύοντας τη φιλοσοφία της πρώτα η ποιότητα από την αρχή της ίδρυσης της. Μέσω της συνεχούς καινοτομίας, τα προϊόντα και οι λύσεις τους, καλύπτουν συνεχώς τις διαφορετικές ανάγκες των μεμονωμένων, εμπορικών και βιομηχανικών πελατών της εταιρείας σε όλο τον κόσμο.Hikmicro manufacturers_1

H Hikmicro θα συνεχίσει να παρέχει επαγγελματικά προϊόντα λογισμικού και οργάνων με σκοπό τη δημιουργία ενός ασφαλέστερου, εξυπνότερου και αποδοτικότερου κόσμου.