Νέες Αμπεροτσιμπίδες 377 FC/378 FC από τη Fluke

Fluke 377/378 bannerΟι πρώτες βιομηχανικές αμπεροτσιμπίδες στην αγορά που σας επιτρέπουν να κάνετε τη μέτρηση τάσης χωρίς επαφή με ακρίβεια, χωρίς δοκιμαστικά καλώδια, με μεγάλη ασφάλεια και ταχύτητα.

Οι αμπεροτσιμπίδες Fluke 377 FC/378 FC έχουν 4 μοναδικές δυνατότητες που τις ξεχωρίζουν από τις άλλες αμπεροτσιμπίδες:

- Μετρήσεις τάσης και ρεύματος με τεχνολογία FieldSense ™
Μετρήστε T-rms τιμές της τάσης και ρεύματος ανέπαφα σε έναν ενεργό αγωγό χρησιμοποιώντας το FieldSense ™ - μια τεχνολογία πατενταρισμένη από την Fluke. Η διπλή οθόνη επιτρέπει την ταυτόχρονη προβολή τάσης και έντασης ρεύματος.

- Τριφασικές μετρήσεις γρήγορα και εύκολα με απλά βήματα
Πλέον ο υπολογισμός τριφασικών μετρήσεων δεν απαιτεί περίπλοκα μαθηματικά. Απλά τοποθετήστε την αμπεροτσιμπίδα και στις 3 φάσεις και λάβετε ένα πλήρες σετ πληροφοριών για την τάση και το ρεύμα μεταξύ των φάσεων. Η φορά περιστροφής υπολογίζεται επίσης αυτόματα και εμφανίζονται στο λογισμικό Fluke Connect.

- Ο δείκτης ποιότητας ισχύος παρακολουθεί τον εξοπλισμό για ζητήματα που σχετίζονται με την ισχύ
Η αμπεροτσιμπίδα Fluke-378 FC περιλαμβάνει ένα μοναδικό PQ που ανιχνεύει αυτόματα προβλήματα ποιότητας που σχετίζονται με την τάση, το ρεύμα και τον συντελεστή ισχύος. Τώρα μπορείτε να προσδιορίσετε γρήγορα εάν υπάρχει πρόβλημα στο φορτίο ή στην γραμμή.

- Καταγραφή, ανάλυση, κοινή χρήση αποτελεσμάτων με το λογισμικό Fluke Connect®
Καταγράψτε αυτόματα όλες τις μετρήσεις, δείτε με μια ματιά τις μετρήσεις και των 3 φάσεων, συλλέξτε δεδομένα με την πάροδο του χρόνου για προληπτική συντήρηση και μοιραστείτε τα αποτελέσματα και τις ερωτήσεις με συναδέλφους.

Δείτε τις νέες Fluke 377/378 FC στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.