Νέο LinkIQ™ Ελεγκτής καλωδίων και δικτύου από τη Fluke Networks

LinkIQ banner Ο ελεγκτής καλωδίων που εμπιστεύεστε. Ο ελεγκτής δικτύου που χρειάζεστε.

Ο ελεγκτής δικτύου και καλωδίων LinkIQ™ είναι η κατάλληλη επιλογή για να επαληθεύσετε την απόδοση του καλωδίου μέχρι και 10G και να λύσετε προβλήματα σύνδεσης στο δίκτυο.

Το LinkIQ™ επικυρώνει την επίδοση του καλωδίου χρησιμοποιώντας μετρήσεις συχνότητας (10BASE-T μέχρι 10GBASE-T) που επιβεβαιώνουν ότι οι υπό έλεγχο συνδέσεις τηρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές.

Το LinkIQ™ παρέχει διαγνωστικά tests στο κοντινότερο switch, όπως: έλεγχο του ρυθμού μεταφοράς δεδομένων, αναγνώριση του ονόματος του switch και του αριθμού της θύρας καθώς και έλεγχο των πληροφοριών του εικονικού τοπικού δικτύου (VLAN info). Ακόμα, έχει την δυνατότητα ελέγχου PoE και υπερφόρτωσης του δικτύου, μέχρι και 90 W (Class 8).

Βασικές Λειτουργίες

• Έλεγχος επιδόσεων του καλωδίου μέχρι και 10GBASE-T μέσω μετρήσεων συχνότητας
• Δικτυακές δυνατότητες που περιλαμβάνουν: Διαγνωστικούς ελέγχους του κοντινότερου switch, όπως πχ έλεγχο του ρυθμού μεταφοράς δεδομένων, όνομα του switch, αριθμός της θύρας και VLAN
• Επαλήθευση του Power-over-Ethernet (PoE): Το LinkIQ™ ανιχνεύει την PoE κατηγορία (1-8) και ισχύ, και πραγματοποιεί υπερφόρτωση του διαθέσιμου PoE μέσω του συνδεδεμένου switch.
• Αναλυτικός χάρτης καλωδίωσης με τα μήκη των καλωδίων καθώς και την απόσταση μέχρι κάποιο βραχυκύκλωμα/ανοιχτοκύκλωμα
• Εύκολος χειρισμός των αποτελεσμάτων και εκτύπωση αναφορών μέσω του λογισμικού LinkWare™ PC

Οι έξτρα λειτουργίες του οργάνου περιλαμβάνουν: παραγωγή τόνων ανίχνευσης καλωδίων (cable toning), Port Blink, πιστοποίηση προτύπων 802.1x, εντοπισμός απομακρυσμένου κέντρου (Remote Office Locator) και δυνατότητα χειρισμού αποτελεσμάτων από υπολογιστή μέσω του λογισμικού LinkWareTM PC.

Δείτε το νέο LinkIQ στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Introducing LinkIQ™ Cable+Network Tester v1.1 | Fluke Networks