Νέα Θερμοκάμερα TiS20+ Max από τη Fluke

Η θερμοκάμερα Fluke TiS20+ MAX με εύρος θερμοκρασίας έως 400°C, αποτελεί το κατάλληλο όργανο επιθεωρήσεων τόσο για εφαρμογές ψύξης, θέρμανσης, κλιματισμού, όσο και για βιομηχανικές εφαρμογές σε ηλεκτρικούς κινητήρες και ηλεκτρολογικούς πίνακες.

Στη θερμογραφία η κάθε λεπτομέρεια της εικόνας έχει σημασία. Με τη χρήση της ειδικής τεχνολογίας IR-Fusion™ της Fluke, η διερεύνηση των προβλημάτων γίνεται ευκολότερη, καθώς η θερμική εικόνα επικαλύπτεται πάνω στην πραγματική εικόνα του σημείου όπου στοχεύετε. Με ένα απλό πέρασμα του δακτύλου κατά πλάτος της οθόνης, μπορείτε να ρυθμίσετε το ποσοστό της υπέρυθρης εικόνας σε σχέση με την πραγματική. Είτε επιθεωρείτε προβλήματα σε ηλεκτρολογικό μεταγωγικό εξοπλισμό, είτε σε σύστημα αερισμού, η TiS20+ MAX σας βοηθά να ανιχνεύετε ταχύτερα τα προβλήματα.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας της TiS20+ MAX ξεπερνά τις 5 ώρες συνεχούς λειτουργίας, τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας από κάθε άλλη Fluke θερμοκάμερα. Με τη λειτουργία sleep mode μπορείτε να εξοικονομείτε χρόνο μεταξύ των σημείων επιθεώρησης. Η θερμοκάμερα ανάβει ξανά με το πάτημα του κουμπιού ενεργοποίησης.

Δείτε περισσότερα για την Fluke TiS20+ Max Θερμοκάμερα.