Νέα Συνεργασία Netscope Solutions με Dino-Lite

H Netscope Solutions υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία συνεργασίας-εκπροσώπησης με την εταιρεία κατασκευής ψηφιακών μικροσκοπίων Dino-Lite Europe/IDCP B.V. για την αποκλειστική διάθεση και υποστήριξη των προϊόντων της στην Ελλάδα. Η Dino-Lite Europe/IDCP B.V., με έδρα την Ολλανδία, καλύπτει τη διανομή για τις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η Dino-Lite αναπτύχθηκε από το 2000 και εξελίχθηκε ως η ηγετική δύναμη στην αγορά της ψηφιακής μικροσκοπίας. Τα προϊόντα της Dino-Lite παρέχουν ισχυρά, φορητά και πλήρη σε χαρακτηριστικά μικροσκόπια για την επιθεώρηση διαφόρων δειγμάτων από έμβια όντα μέχρι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Οι διαθέσιμες μεγεθύνσεις φτάνουν έως 900x με ανάλυση 5 Megapixel. Τα μικροσκόπια της Dino-Lite προσφέρουν εικόνες υψηλής ποιότητας με οπτικά μέσα υψηλής ευκρίνειας, με λογισμικό πλούσιων δυνατοτήτων και προηγμένα χαρακτηριστικά που κάνουν την Dino-Lite να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο ανταγωνιστικό προϊόν στην αγορά.

Ως ο εφευρέτης του φορητού ψηφιακού μικροσκοπίου, η Dino-Lite προσφέρει το πλέον ηγετικό βιομηχανικό στάνταρ για τα ψηφιακά φορητά μικροσκόπια, ένα αναντικατάστατο όργανο για χιλιάδες εταιρείες και επαγγελματίες παγκοσμίως. Η σειρές προϊόντων της Dino-Lite ξεπερνούν τα 150 μοντέλα τα οποία προσφέρουν πολλαπλές επιλογές σύνδεσης: USB, TV ή VGA, παράγουν συνθήκες ειδικού φωτισμού (π.χ. στο υπεριώδες ή στο υπέρυθρο φάσμα) και περιλαμβάνουν πολυάριθμες κλίμακες μεγέθυνσης. Η μεγάλη συλλογή παρελκόμενων όπως είναι οι επαγγελματικές βάσεις στήριξης για κάθε εφαρμογή, συμπληρώνουν τα μικροσκόπια της Dino-Lite προσφέροντας λύσεις από τον απλό χρήστη μέχρι και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.

Μικρά σε μέγεθος, αλλά πλήρεις λειτουργιών, τα ψηφιακά μικροσκόπια της Dino-Lite συνιστούν ένα τεχνολογικό θαύμα που βρίσκεται στα χέρια σας.