Νέο ηλεκτρονικό κατάστημα NSMarket.gr

Σας καλωσορίζουμε στο NSMarket.gr το νέο και αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα οργάνων και εργαλείων μετρήσεων και δοκιμών.

Στο NSMarket.gr μπορείτε να δείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα όργανα που σας ενδιαφέρουν εύκολα, γρήγορα και στο δικό σας χρόνο, να τα συγκρίνετε με άλλα αντίστοιχα όργανα της ίδιας κατηγορίας και να επιλέξετε αυτό που καλύπτει καλύτερα τις τεχνικές και οικονομικές σας απαιτήσεις.

Μια σειρά φίλτρων επιλογής προϊόντων και άλλων χαρακτηριστικών όπως η τιμή ή ο χρόνος παράδοσης σας επιτρέπουν πολύ εύκολα να περιορίσετε τις διαθέσιμες επιλογές και να καταλήξετε στο όργανο που σας ενδιαφέρει.

Στο NSMarket.gr μπορείτε επίσης να παραγγείλετε τα όργανα και τα εργαλεία που σας ενδιαφέρουν έχοντας στη διάθεσή σας όλες τις πιθανές επιλογές παράδοσης και πληρωμής για την διεκπεραίωση της παραγγελίας σας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί καλύτερα.

Το NSMarket.gr είναι το μοναδικό ηλεκτρονικό κατάστημα οργάνων και εργαλείων μετρήσεων στην Ελλάδα το οποίο στοχεύει αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση των ηλεκτρολόγων, ηλεκτρονικών, τεχνικών μηχανικών και γενικά του κάθε επαγγελματία ή κάθε εταιρείας που αναζητά όργανα και εργαλεία μετρήσεων και δοκιμών χαμηλού κόστους αλλά υψηλής ποιότητας και αντοχής με την εγγύηση των μεγαλύτερων κατασκευαστών οργάνων μετρήσεων στον κόσμο όπως της FLUKE, Keysight Technologies, Extech, Fluke Networks και Flir καθώς και την τοπική τεχνική ή άλλη υποστήριξη που σας προσφέρουν οι άνθρωποι που το υποστηρίζουν.

Το NSMarket.gr θα συνεχίσει να αναβαθμίζεται και να εμπλουτίζεται με νέες κατηγορίες οργάνων ώστε να μπορέσει να καλύψει κάθε νέα ή μελλοντική ανάγκη σε όργανα, εργαλεία και παρελκόμενα μετρήσεων και δοκιμών.