ΦΕΒ132020

Με τη μεγάλη ανάλυση θερμικών εικόνων στα 320x240 pixel, η θερμοκάμερα Fluke TiS60+ μπορεί να συλλάβει μικρότερες διαφορές θερμοκρασίας από μεγαλύτερη απόσταση. Αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για χρήστες που έχουν διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας με θερμοκάμερες, καθώς η TiS60+ προσφέρει σταθερή εστίαση έτσι ώστε να φωτογραφίζει ποιοτικές εικόνες από μακριά.

Η TiS60+ σας αποκαλύπτει τα προβλήματα που δεν είναι ορατά και που δεν ανιχνεύονται με άλλες τεχνολογίες. Είναι ένα εύχρηστο και αξιόπιστο εργαλείο στο οποίο μπορεί να βασιστεί ο τεχνικός

  • Εύχρηστη και σταθερή λειτουργία εστίασης
  • Οθόνη LCD 3.5 ιντσών
  • Δυνατότητα φωτογράφισης, ελέγχου και αποθήκευσης των εικόνων με το ένα χέρι
  • Συμβατότητα με το Fluke Connect™ για ασύρματη κοινή πρόσβαση

Είναι σημαντικό να μπορούν να προστεθούν οι υπέρυθρες εικόνες σε εντολές εργασίας. Για αυτό το λόγο, η TiS60+ προσφέρει την εύχρηστη λειτουργία IR Photo Notes. Η λειτουργία αυτή δίνει τη δυνατότητα στο χειριστή της κάμερας να προσθέσει εικόνες σε σχέση με άλλα δεδομένα χαρακτηρισμού της θερμικής εικόνας, όπως είναι η ονομασία του εν λόγω εξοπλισμού ή η θέση του χώρου, έτσι ώστε η εντολή εργασίας να μπορεί να σταλεί στους τεχνικούς με τα σωστά στοιχεία για το που πρέπει να γίνει η επισκευή.

Δείτε περισσότερα για την Fluke TiS60+ Θερμοκάμερα.

Τα Νέα μας

To nsmarket.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο των επαγγελματικών οργάνων μέτρησης και ελέγχου ορθής λειτουργίας δικτύων πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών.

Το κατάστημα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση και εποπτεία της NetScope Solutions.

Piraeus Bank Credit CardsVerified by Visa
MasterCard SecureCode

Επικοινωνία

Λαχανά 4, 14342 Νέα Φιλαδέλφεια
210 2724107
210 2711999
(C) NetScope Solutions - All Rights Reserved
page generated in 168ms (17 queries, 26ms)
powered by zoglair