ΔΕΚ182018

Απλοποιήστε την πολύπλοκη εύρεση σφαλμάτων για τους κινητήρες σας, με καθοδηγούμενα τεστ και αυτοματοποιημένες μετρήσεις, οι οποίες σας δίνουν αξιόπιστα και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα.

Οι αναλυτές κινητήρων MDA 510 και MDA 550 σας εξοικονομούν χρόνο καθώς εξαλείφουν την ανάγκη του στησίματος για πολύπλοκες μετρήσεις, ενώ απλοποιούν τη διαδικασία επίλυσης προβλημάτων. Απλά επιλέξτε το τεστ που επιθυμείτε, και το όργανο σας καθοδηγεί στις μετρήσεις σας βήμα προς βήμα, όπου σας δείχνει τις συνδέσεις τάσης και ρεύματος. Τα προκαθορισμένα προφίλ μέτρησης σας εξασφαλίζουν ότι θα λάβετε όλα τα δεδομένα σε κάθε κρίσιμο τμήμα του συστήματος, από την είσοδο μέχρι την έξοδο, στη DC γραμμή και στον ίδιο τον κινητήρα. Ο αναλυτής καλύπτει τις βασικές αλλά και τις προηγμένες μετρήσεις, όπως επίσης διαθέτει και ενσωματωμένη λειτουργία για την έκδοση αναφορών με δεδομένα μέτρησης προ-βαθμονόμησης, αλλά και κατόπιν βαθμονόμησης.

Οι αναλυτές MDA 510 και MDA 550 αποτελούν τα ιδανικά φορητά εργαλεία για την ανάλυση οδήγησης των κινητήρων και μπορούν να σας βοηθήσουν στο να εντοπίσετε και να επιλύσετε με ασφάλεια τα τυπικά προβλήματα που απαντώνται σε συστήματα οδήγησης κινητήρων τύπου inverter.

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Βασικές μετρήσεις παραμέτρων οδήγησης των κινητήρων που περιλαμβάνουν την τάση, το ρεύμα, το επίπεδο τάσης της γραμμής DC, την AC κυμάτωση, τις αστάθειες τάσης και ρεύματος, τις αρμονικές (MDA 550), τη διαμόρφωση τάσης, αλλά και τις εκφορτίσεις τάσης του άξονα του κινητήρα (MDA 550).
  • Πραγματοποιήστε εκτεταμένες μετρήσεις αρμονικών για να ταυτοποιήσετε τις επιδράσεις των χαμηλών και υψηλών αρμονικών του συστήματος ηλεκτρικής ισχύος.
  • Διενεργήστε καθοδηγούμενες μετρήσεις για την είσοδο της οδήγησης του κινητήρα, τη γραμμή DC, την έξοδο του συστήματος οδήγησης, τις μετρήσεις στην είσοδο του κινητήρα αλλά και στον άξονα του κινητήρα (MDA 550) με γραφικά διαγράμματα που σας καθοδηγούν στις συνδέσεις τάσης και ρεύματος βήμα προς βήμα.
  • Χρησιμοποιήστε τις απλοποιημένες διατάξεις μέτρησης του οργάνου με προκαθορισμένα προφίλ μέτρησης, έτσι ώστε να προκαλέσετε τη συλλογή δεδομένων που είναι βασισμένη στην επιλεγμένη από τον χρήστη διαδικασία μέτρησης.

Δείτε τα νέα μοντέλα Fluke MDA-510 και MDA-550

Fluke MDA series banner

Τα Νέα μας

To nsmarket.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο των επαγγελματικών οργάνων μέτρησης και ελέγχου ορθής λειτουργίας δικτύων πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών.

Το κατάστημα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση και εποπτεία της NetScope Solutions.

Piraeus Bank Credit CardsVerified by Visa
MasterCard SecureCode

Επικοινωνία

Λαχανά 4, 14342 Νέα Φιλαδέλφεια
210 2724107
210 2711999
(C) NetScope Solutions - All Rights Reserved
page generated in 215ms (17 queries, 44ms)
powered by zoglair