ΙΟΎ92018

H Netscope Solutions υπέγραψε πρόσφατα συμφωνία συνεργασίας-εκπροσώπησης με την εταιρεία κατασκευής ψηφιακών μικροσκοπίων Dino-Lite Europe/IDCP B.V. για την αποκλειστική διάθεση και υποστήριξη των προϊόντων της στην Ελλάδα. Η Dino-Lite Europe/IDCP B.V., με έδρα την Ολλανδία, καλύπτει τη διανομή για τις αγορές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής.

Η Dino-Lite αναπτύχθηκε από το 2000 και εξελίχθηκε ως η ηγετική δύναμη στην αγορά της ψηφιακής μικροσκοπίας. Τα προϊόντα της Dino-Lite παρέχουν ισχυρά, φορητά και πλήρη σε χαρακτηριστικά μικροσκόπια για την επιθεώρηση διαφόρων δειγμάτων από έμβια όντα μέχρι προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Οι διαθέσιμες μεγεθύνσεις φτάνουν έως 900x με ανάλυση 5 Megapixel. Τα μικροσκόπια της Dino-Lite προσφέρουν εικόνες υψηλής ποιότητας με οπτικά μέσα υψηλής ευκρίνειας, με λογισμικό πλούσιων δυνατοτήτων και προηγμένα χαρακτηριστικά που κάνουν την Dino-Lite να ξεχωρίζει από οποιοδήποτε άλλο ανταγωνιστικό προϊόν στην αγορά.

Ως ο εφευρέτης του φορητού ψηφιακού μικροσκοπίου, η Dino-Lite προσφέρει το πλέον ηγετικό βιομηχανικό στάνταρ για τα ψηφιακά φορητά μικροσκόπια, ένα αναντικατάστατο όργανο για χιλιάδες εταιρείες και επαγγελματίες παγκοσμίως. Η σειρές προϊόντων της Dino-Lite ξεπερνούν τα 150 μοντέλα τα οποία προσφέρουν πολλαπλές επιλογές σύνδεσης: USB, TV ή VGA, παράγουν συνθήκες ειδικού φωτισμού (π.χ. στο υπεριώδες ή στο υπέρυθρο φάσμα) και περιλαμβάνουν πολυάριθμες κλίμακες μεγέθυνσης. Η μεγάλη συλλογή παρελκόμενων όπως είναι οι επαγγελματικές βάσεις στήριξης για κάθε εφαρμογή, συμπληρώνουν τα μικροσκόπια της Dino-Lite προσφέροντας λύσεις από τον απλό χρήστη μέχρι και τον πιο απαιτητικό επαγγελματία.

Μικρά σε μέγεθος, αλλά πλήρεις λειτουργιών, τα ψηφιακά μικροσκόπια της Dino-Lite συνιστούν ένα τεχνολογικό θαύμα που βρίσκεται στα χέρια σας.

Τα Νέα μας

To nsmarket.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο των επαγγελματικών οργάνων μέτρησης και ελέγχου ορθής λειτουργίας δικτύων πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών.

Το κατάστημα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση και εποπτεία της NetScope Solutions.

Piraeus Bank Credit CardsVerified by Visa
MasterCard SecureCode

Επικοινωνία

Λαχανά 4, 14342 Νέα Φιλαδέλφεια
210 2724107
210 2711999
(C) NetScope Solutions - All Rights Reserved
page generated in 209ms (17 queries, 29ms)
powered by zoglair