ΑΠΡ122018

Η Extech ανακοινώνει τη νέα σειρά DT-M επαγγελματικών αποστασιόμετρων με laser. Τα τρία (3) νέα όργανα της Extech μετρούν εύκολα αποστάσεις, υπολογίζουν εμβαδόν και όγκο, μετρούν γωνίες και χαράζουν την απόσταση μεταξύ δύο αντικειμένων. Ο χρήστης μπορεί γρήγορα να πάρει μετρήσεις με ένα κουμπί στοχεύοντας άνετα και εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα από εκτιμώμενα σφάλματα.

Η σειρά DT-M διαθέτει τρία (3) όργανα με μετρητικές ικανότητες απόστασης για ένα εύρος εργασιών: DT40M: 40m, DT60M: 60m και DT100M: 100m. Το φωτεινό laser και η μεγάλη οθόνη τεσσάρων (4) γραμμών με οπίσθιο-φωτισμό καθιστούν εύκολη την στοχευμένη μέτρηση με ακρίβεια 2mm. Με τον συμπαγή, διπλά χυτευμένο σχεδιασμό τους και το λουρί χειρός, τα όργανα μπορούν να πάρουν μετρήσεις οπουδήποτε. Τα μετρητικά όργανα τσέπης είναι ιδανικά για χρήση με το ένα χέρι και οι μετρήσεις μπορούν να παρθούν από την μπροστινή ή την πίσω μεριά. Ο ενσωματωμένος δείκτης ευθείας επιφάνειας ενισχύει την ακρίβεια των οριζόντιων μετρήσεων.

Χρήσιμες λειτουργίες περιλαμβάνουν μέτρηση Μέγιστου/Ελάχιστου, έμμεσες μετρήσεις ύψους χρησιμοποιώντας Πυθαγόρειους υπολογισμούς (βασικό ύψος, ύψος 2 τμημάτων και μερικό ύψος) από 2 ή 3 άλλες μετρήσεις, 20 διαδοχικές θέσεις μνήμης, εύκολη πρόσθεση και αφαίρεση πολλαπλών μετρήσεων και αυτόματο σβήσιμο για εξοικονόμηση μπαταρίας. Με τη λειτουργία χάραξης, ο χρήστης μπορεί να μαρκάρει επαναλαμβανόμενα διαλείματα απόστασης, όπως την απόσταση μεταξύ καρφιών σε τοίχους, την απόσταση μεταξύ των παλετών ενός φράχτη, φανοστάτες σε έναν δρόμο κτλ. Οι ηχητικές και αριθμητικές ενδείξεις υποδεικνύουν αν μια απόσταση είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από το επιθυμητό διάστημα.

Τα αποστασιόμετρα laser της Extech είναι σχεδιασμένα για οικοδόμους, εργολάβους, κτηματομεσίτες, εκτιμητές κατοικιών, εργασίες ανακαίνισης, ηλεκτρικές εκτιμήσεις, εκτιμήσεις θέρμανσης, εξαερισμού και κλιματισμού και για όσους χρειάζονται γρήγορες μετρήσεις στον χώρο εργασίας. Η σειρά DT-M καλύπτεται από την Extech με έναν χρόνο εγγύηση και παρέχεται με 2 μπαταρίες ΑΑΑ.

Δείτε τα νέα μοντέλα της σειράς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα

Τα Νέα μας

To nsmarket.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο των επαγγελματικών οργάνων μέτρησης και ελέγχου ορθής λειτουργίας δικτύων πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών.

Το κατάστημα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση και εποπτεία της NetScope Solutions.

Piraeus Bank Credit CardsVerified by Visa
MasterCard SecureCode

Επικοινωνία

Λαχανά 4, 14342 Νέα Φιλαδέλφεια
210 2724107
210 2711999
(C) NetScope Solutions - All Rights Reserved
page generated in 180ms (17 queries, 37ms)
powered by zoglair
invisible cron image