Customer's Evaluations about NSMarket

Ε. Λογαρίδης - Μάρτιος 2023

Πραγματικά καταπληκτική εξυπηρέτηση και άριστη τεχνική υποστήρηξη. Οι τιμές στα κορυφαία όργανα μέτρησης όπως Keysight, Rigol είναι οι καλύτερες απο οπουδήποτε, on-line και μη! Με άμεσα διαθεσιμό και εκτενές stock σε πάρα πολλά είδη και ηλεκτρονικά εργαλεία και απο κοντά στο κατάστημα. Προτείνω την Netscope Solutions για όλα τα προιόντα που διαθέτει, και την τέλεια τεχνική υποστήρηξη μετά την αγορά.


Δημήτρης Παναγόπουλος - 11 Σεπτεμβρίου 2022

Παραλαβη σε 14 ωρες, ασφαλης πληρωμη, ολα τελεια. Ευχαριστω.


Κατερίνα Τσιτονάκη - Σεπτέμβριος 2022

Άψογη τηλεφωνική εξυπηρέτηση σε διευκρινιστικές ερωτήσεις σχετικά με το προϊόν και πολύ γρήγορη αποστολή!
Το προσωπικό άριστα καταρτισμένο και ευγενικό.


Κοσμάς Λειλετζογλου- Δεκέμβριος 2021

Σαν ιδιοκτήτες της επιχείρησης ψηφιακών κατασκευών και αερομοντελισμού JOY που εδρεύει στην ακριτική Λήμνο η γυναίκα μου Πάτρα και γω δε θα σταθούμε στις ημερομηνίες παράδοσης που φυσικά ήταν άψογες, αλλά περισσότερο θα σταθούμε στην ευγενική φυσιογνωμία, την άψογη εξυπηρέτηση και τη βαθιά γνώση του αντικειμένου του εκπροσώπου - τεχνικού της εταιρείας Ηλία Μυλωνά. Ξέρετε, λόγω της απόστασης μας από την ηπειρωτική Ελλάδα το να έχεις το προνόμοιο μιας άψογης τεχνικής υποστήριξης μέσω τηλεφώνου είναι για μας μεγάλη ευλογία. Πραγματικά μην διστάσετε να επικοινωνείτε μαζί του για να σας λύσει οποιοδήποτε θέμα και απορία σας δημιουργείται από τις αγορές σας. Η εταιρεία γενικά είναι πολύ μπροστά για τα ελληνικά δεδομένα, μπράβο τους. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι, χρειάζονται αυτά στην Ελλάδα.


Νικόλαος Μαθιουδάκης - Σεπτέμβριος 2021

Εχω αγοράσει αρκετά προϊόντα από την συγκεκριμένη εταιρία. Το τελευταίο ήταν μια θερμοκαμερα flir c5 Η συγκεκριμένη εταιρία είναι πολύ μπροστά για τα ελληνικά δεδομένα. Επαγγελματίες με όλη την σημασία της λέξεως Άψογη εξυπηρέτηση, σε ενημερώνουν συνεχώς για την εξέλιξη της παραγγελίας σου. Και τιμές καλύτερες και από e-shop εξωτερικου. Μόνο NSMarket πλέον. Πολλά μπράβο.


Φ. Δ. - 17 Μαρτίου 2016

Παρήγγειλα μία αμπεροτσιμπίδα FLUKE 325, στις 15/03/2016, αργά το βράδυ. Το πρωί της επόμενης μέρας, έλαβα e-mail που με ενημέρωνε πως η παραγγελία μου είχε αποσταλεί και την επόμενη μέρα παρέλαβα το δέμα, άριστα συσκευασμένο και σφραγισμένο, με το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως πρέπει.
Το site του καταστήματος είναι πάρα πολύ εύχρηστο, με πληρέστατη περιγραφή των προϊόντων, που με βοήθησε πολύ να επιλέξω αυτό που ήθελα, αλλά και όταν έστειλα, αργά το βράδυ, e-mail για να ζητήσω διευκρινήσεις, όταν ακόμα έκανα έρευνα αγοράς, μου απάντησαν αμέσως και μάλιστα δύο φορές, σε ώρα εκτός του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος!
Το μόνο μελανό σημείο, είναι τα σχετικά υψηλά έξοδα αποστολής, στα €6,15. Αλλά αυτό αντισταθμίζεται κάπως, απ΄το ότι δε χρεώνουν την αντικαταβολή, όπως κάνουν τα περισσότερα άλλα καταστήματα.
Αν ποτέ χρειαστώ κάποιο παρόμοιο προϊόν, σίγουρα θα κοιτάξω και το συγκεκριμένο κατάστημα, πριν αγοράσω, γιατί έμεινα ευχαριστημένος από αυτή τη συναλλαγή.