Ζήκος Σπύρος - 29 Σεπτεμβρίου 2016

- Φιλική εξυπηρέτηση - Καταρτισμένο προσωπικό - Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας

Έκανα σήμερα την παραγγελία μου από το κατάστημα για ένα πολύμετρο Fluke 179. Η παραγγελία καταχωρήθηκε στο κατάστημα στις 16:04 29/09/2016. Μετά από μερικά λεπτά με κάλεσαν από το κατάστημα ευχαριστώντας με αρχικά για την παραγγελία ( πολύ ευγενικό προσωπικό) και λέγοντας μου ότι πριν το courier έχει παραλάβει ήδη της παραγγελίες της ημέρας από το κατάστημα, αλλά θα κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να γυρίσει στο κατάστημα να παραλάβει και την δική μου παραγγελία, έτσι ώστε να την παραλάβω την επόμενη 30/09/2016 στη Θεσσαλονίκη. Πράγματι, μετά από μερικά λεπτά με κάλεσαν ξανά λέγοντας ότι έχει παραληφθεί ήδη η παραγγελία μου, ενώ ταυτόχρονα έλαβα email με τον κωδικό tracking του δέματος μου!! Εν κατακλείδι, ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Άψογη, άμεση, ευγενική, 1000% ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!! Πραγματικά έμεινα έκπληκτος, διότι δεν έχω συναντήσει κάτι παρόμοιο, παρόλο που οι αγορές μου μέσω internet είναι πολύ συχνές!

_______________________________________________________________________________________________________

Πατσινακίδης Γεώργιος - 21 Αυγούστου 2016

-Φιλική εξυπηρέτηση, - Καταρτισμένο προσωπικό, - Ενημέρωση για την εξέλιξη της παραγγελίας, - Έγκαιρη παραλαβή, -Προσεγμένη συσκευασία

Ψάχνοντας για αγορά ψηφιακού παλμογράφου κατέληξα στο συγκεκριμένο κατάστημα καθώς προσέφερε τον παλμογράφο που ήθελα (Rigol 1054Z), σε εξαιρετική τιμή για τα ελληνικά δεδομένα. Η παραγγελία έγινε στις 7 Ιουλίου και την επόμενη ημέρα το πρωί είχα τον παλμογράφο στα χέρια μου άψογα συσκευασμένο. Μετά από 7 ημέρες έκανα μια ακόμα παραγγελία του ίδιου παλμογράφου για ένα φίλο μου στη Θεσσαλονίκη. Η παραγγελία έφτασε και πάλι στην ώρα της, την επόμενη ημέρα, άψογα συσκευασμένη.
Σίγουρα θα ξαναεπιλέξω το NetScope Solutions για τον εξοπλισμό του εργαστηρίου μου!

_______________________________________________________________________________________________________

Κούτσιος Βασίλειος - 8 Ιουλίου 2016

Παράγγειλα τον παλμογράφο Rigol DS1052E το πρωί της 30/06/16. Σε λιγότερο από 1 ώρα το κατάστημα είχε αποστείλει το προϊόν με κούριερ και έτσι το πρωί της επομένης το είχα παραλάβει πληρώνοντας αντικαταβολή. Πολύ καλή εμπειρία αγοράς, στην καλύτερη τιμή. Συνιστώ το κατάστημα αυτό ανεπιφύλακτα.
_______________________________________________________________________________________________________

Φ. Δ. - 17 Μαρτίου 2016

Παρήγγειλα μία αμπεροτσιμπίδα FLUKE 325, στις 15/03/2016, αργά το βράδυ. Το πρωί της επόμενης μέρας, έλαβα e-mail που με ενημέρωνε πως η παραγγελία μου είχε αποσταλεί και την επόμενη μέρα παρέλαβα το δέμα, άριστα συσκευασμένο και σφραγισμένο, με το προϊόν να είναι σε άριστη κατάσταση, ακριβώς όπως πρέπει.
Το site του καταστήματος είναι πάρα πολύ εύχρηστο, με πληρέστατη περιγραφή των προϊόντων, που με βοήθησε πολύ να επιλέξω αυτό που ήθελα, αλλά και όταν έστειλα, αργά το βράδυ, e-mail για να ζητήσω διευκρινήσεις, όταν ακόμα έκανα έρευνα αγοράς, μου απάντησαν αμέσως και μάλιστα δύο φορές, σε ώρα εκτός του ωραρίου λειτουργίας του καταστήματος!
Το μόνο μελανό σημείο, είναι τα σχετικά υψηλά έξοδα αποστολής, στα €6,15. Αλλά αυτό αντισταθμίζεται κάπως, απ΄το ότι δε χρεώνουν την αντικαταβολή, όπως κάνουν τα περισσότερα άλλα καταστήματα.
Αν ποτέ χρειαστώ κάποιο παρόμοιο προϊόν, σίγουρα θα κοιτάξω και το συγκεκριμένο κατάστημα, πριν αγοράσω, γιατί έμεινα ευχαριστημένος από αυτή τη συναλλαγή.

_______________________________________________________________________________________________________

(C) NetScope Solutions - All Rights Reserved
page generated in 43ms (14 queries, 16ms)
powered by zoglair