Το LinkRunner G2 Smart Network Tester της Netscout σας προσφέρεται με έκπτωση 30%!!
Netscout Linkrunner banner
Το LinkRunner G2 της Netscout είναι το απαραίτητο όργανο ενός μηχανικού υποστήριξης δικτύων για το γρήγορο εντοπισμό και επίλυση προβλημάτων καθώς επίσης και για την εγκατάσταση και απεγκατάσταση μονάδων σε ένα δίκτυο.

Το LinkRunner G2 (Generation II) είναι ένα πολύ απλό στη χρήση του όργανο, αλλά και το πλέον πλήρες και ολοκληρωμένο όργανο επίλυσης προβλημάτων δικτύου.

Με το LinkRunner G2 ο μηχανικός δικτύου μπορεί να κάνει καταγραφή της τοπολογίας ενός δικτύου, να ελέγξει PoE και άλλων εφαρμογών, να καταγράψει-αποθηκεύσει τα αποτελέσματα και να εκδώσει αναφορές με όλα τα συνδεδεμένα μηχανήματα στο δίκτυο.
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ‘’έξυπνο’’ εργαλείο το οποίο βελτιώνει κατά πολύ την αποτελεσματικότητα επίλυσης καθημερινών προβλημάτων.
Netscout Edimax usb_promo
Με την αγορά του LinkRunner G2 σας προσφέρουμε δωρεάν το USB Adapter με λειτουργία 2 σε 1 WiFi & Bluetooth, για μέγιστη ταχύτητα WiFi 150 Mbps και άμεση συνδεσιμότητα με κινητές συσκευές Bluetooth.

Δείτε περισσότερα και αποκτήστε LinkRunner G2 πατώντας εδώ.

Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

To nsmarket.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο των επαγγελματικών οργάνων μέτρησης και ελέγχου ορθής λειτουργίας δικτύων πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών.

Το κατάστημα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση και εποπτεία της NetScope Solutions.

Piraeus Bank Credit CardsVerified by Visa
MasterCard SecureCode

Επικοινωνία

Λαχανά 4, 14342 Νέα Φιλαδέλφεια
210 2724107
210 2711999
(C) NetScope Solutions - All Rights Reserved
page generated in 106ms (16 queries, 25ms)
powered by zoglair