Πολιτική απορρήτου

1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων
- Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του www.nsmarket.gr είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά στοιχεία που σας αφορούν όπως, όνομα, επίθετο, ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας, διεύθυνση αποστολής προϊόντων κλπ.) κυρίως για την ομαλή διεκπεραίωση της παραγγελίας σας ή για την παροχή τεχνικής υποστήριξης.
- Τα όποια προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε σε οποιοδήποτε σημείο των ιστοσελίδων του NSMarket.gr τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας με το κατάστημα, την διασφάλιση της ταχύτερης εξυπηρέτησή σας και την πληρέστερη τεχνική υποστήριξή σας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές).

2. Απόρρητο Συναλλαγών
- Η τήρηση του απορρήτου των πληροφοριών και των συναλλαγών είναι αυτονόητη. Οι ίδιες αρχές που διέπουν τις καθημερινές μας συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του ηλεκτρονικού εμπορίου.
- Το NSMarket τηρεί τις πλέον σύγχρονες διαδικασίες και εφαρμογές ασφάλειας που αφορούν τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του. Με μοναδικό στόχο την παροχή υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης, ζητούνται από τους πελάτες του NSmarket μόνο αυτά τα στοιχεία που είναι απαραίτητα για την ασφαλή, νόμιμη και αποτελεσματική διενέργεια μιας συναλλαγής και η χρήση των στοιχείων αυτών διέπεται από τις αρχές προστασίας προσωπικών δεδομένων του Ν.2472/1997 όπως ισχύει σήμερα.
- Όλες οι πληροφορίες που καταγράφονται από έναν επισκέπτη-πελάτη είναι απολύτως εμπιστευτικές και η εταιρεία χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες μόνο για την διεκπεραίωση της συναλλαγής. Έχει δε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια των προσωπικών δεδομένων των πελατών της.

Συγκεκριμένα:

  • Μόνο συγκεκριμένοι υπάλληλοι της εταιρίας έχουν δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες του καταστήματος με στόχο την διεκπεραίωση της συναλλαγής,
  • Η εταιρεία δεν αποκαλύπτει τα στοιχεία των πελατών της και των συναλλαγών τους εκτός αν έχει την έγγραφη συγκατάθεση του πελάτη ή αν αυτό επιβάλλεται με δικαστική εντολή,
  • Όλες οι πληροφορίες οι οποίες σχετίζονται με προσωπικά δεδομένα πελατών και των ηλεκτρονικών συναλλαγών έχουν διασφαλιστεί από την εταιρεία στον μέγιστο δυνατό βαθμό σε 3 επίπεδα back-up.

3. Ενημερώσεις πελατών – Διαφημιστικά μηνύματα
- Το NSMarket οφείλει να ενημερώνει τους πελάτες του σχετικά με νέα προϊόντα ή προσφορές εκπτώσεων που ανακοινώνουν οι συνεργαζόμενες εταιρείες.
- Το NSMarket δεν θα κάνει κατάχρηση της δυνατότητας επικοινωνίας με τους πελάτες του στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση. Παράλληλα δίνεται πάντα η δυνατότητα σε κάθε πελάτη διακοπής της λήψης τέτοιων μηνυμάτων.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα NSMarket.gr συνεργάζεται με τις υπηρεσίες της Winbank της Τράπεζας Πειραιώς για την on-line χρέωση πιστωτικών καρτών. Για την εξασφάλιση του απορρήτου της μεταφοράς των δεδομένων, χρησιμοποιείται το πρωτόκολλο κρυπτογράφησης SSL 128bit.

Το PayCenter της Τράπεζας Πειραιώς προσφέρει απόλυτη ασφάλεια στους χρήστες και παρέχει όλες τις εγγυήσεις για την προστασία των ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Η αποστολή των στοιχείων της κάρτας γίνεται αποκλειστικά με σύνδεση με secure server (https) της Τράπεζας Πειραιώς που είναι πιστοποιημένος από τη Verisign, την Visa και τη Mastercard.

Με αυτό τον τρόπο το NSMarket.gr εξασφαλίζει το απόρρητο, την πλήρη ασφάλεια και την προστασία των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η Εταιρεία NetScope Solutions A.E. δηλώνει ρητά ότι δεν αποκαλύπτει, πωλεί ή δημοσιοποιεί τα προσωπικά σας δεδομένα και τις πληροφορίες που μας εμπιστεύεστε. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία οι χρήστες θέτουν στην διάθεσή της με την εγγραφή τους ως "μέλη" χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την εκτέλεση των συναλλαγών.
Στην περίπτωση που προβείτε σε αγορά από το on-line κατάστημα της Εταιρείας, τα δεδομένα αυτά χρησιμοποιούνται μόνο για την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Η Εταιρεία δεσμεύεται να συμμορφώνεται κατά τις συναλλαγές της με τους Χρήστες, προς τις υφιστάμενες νομοθετικές διατάξεις για την προστασία του καταναλωτή όσον αφορά το ηλεκτρονικό εμπόριο, τις συναλλαγές από απόσταση, τη διαφήμιση και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Όλες οι πληροφορίες που δίνετε κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια.

Ενημέρωση Υποκειμένων Προσωπικών Δεδομένων
(Άρθρο 11 Ν. 2472/1997, κανονιστική πράξη 1/1999 της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα)

Σας ενημερώνουμε ότι η εταιρία με την επωνυμία "NetScope Solutions A.E." (Λαχανά 4, Νέα Φιλαδέλφεια, Τ.Κ. 11528, τηλ. 210 - 2724107) επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα φυσικών προσώπων ("Χρηστών") αποκλειστικά για την συναλλαγή μέσω του online συστήματος αγορών και τη λήψη των σχετικών υπηρεσιών

Για τα στοιχεία σχετικά με την αγορά αγαθών, αποδέκτης των δεδομένων είναι το εντεταλμένο προσωπικό της εταιρείας. Για τα στοιχεία σχετικά με τις συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών, αποδέκτες είναι οι συνεργαζόμενες τράπεζες, ή/και εταιρείες διαχείρισης καρτών. Ειδικά, και κατόπιν εγγράφου αιτήματος, αποδέκτες των στοιχείων μπορούν να είναι δημόσιες υπηρεσίες και δικαστικές αρχές.

Δικαιώματα Χρηστών

Κάθε Χρήστης έχει δικαίωμα να γνωρίζει εάν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας (δικαίωμα πρόσβασης, άρθρο 12 ν. 2472/1997) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης, άρθρο 13 ν. 2472/1997).

Για τυχόν άσκηση των δικαιωμάτων σας πρόσβασης και αντίρρησης για την επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στην Εταιρεία (Λαχανά 4, Νέα Φιλαδέλφεια, Τ.Κ. 11528, τηλ. 210 - 2724107, Υπεύθυνος: κ. Μελέτης. Μυλωνάς)

To nsmarket.gr είναι το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα στο χώρο των επαγγελματικών οργάνων μέτρησης και ελέγχου ορθής λειτουργίας δικτύων πληροφορικής & τηλεπικοινωνιών.

Το κατάστημα λειτουργεί υπό τη διεύθυνση και εποπτεία της NetScope Solutions.

Piraeus Bank Credit CardsVerified by Visa
MasterCard SecureCode

Επικοινωνία

Λαχανά 4, 14342 Νέα Φιλαδέλφεια
210 2724107
210 2711999
(C) NetScope Solutions - All Rights Reserved
page generated in 130ms (14 queries, 75ms)
powered by zoglair